Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος ενίσχυσης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορονοϊό

Συνέντευξη τύπου για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του προγράμματος «Διέξοδος» ύψους 200 εκ. ευρώ,μέσω του οποίου ενισχύεται η ρευστότητα των επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού με μη επιστρεπτέο κεφάλαιο κίνησης, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στη συνέντευξη θα συμμετέχουν επίσης

ο Πρόεδρος του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα και Ανταγωνιστικότητα (ΕΦΕΠΑΕ) και του Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης – Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ) Θωμάς Αλγιανάκογλου και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ, Σπύρος Σκοτίδας.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 12.00’το μεσημέρι, στοναύλειο χώρο της έδρας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας(Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη, Βίλα Αλλατίνι).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου