Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

Στο Δήμο Σκύδρας δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού μέσα από το αυτοκίνητο των δημοτών

Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις σε δημότες για τη γρήγορη ανίχνευση κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται και θα εξετάζονται μέσα στο αυτοκίνητό τους

(drive through covid – 19 test), κατά μήκος της οδού Παύλου Μελά (κεντρικός δρόμος λαϊκής αγοράς), την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, από τις 10:00΄ έως τις 14:00΄.

Πριν από τη μετακίνησή τους οι δημότες μας θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα στον αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1. Θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. και τον τηλεφωνικό τους αριθμό. Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνει με τον οδηγό ένα άτομο ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών. Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας που θα προσέρχονται για τις εξετάσεις να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού και ν΄ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων ώστε οι διαδικασίες των εξετάσεων να ολοκληρωθούν ομαλά.

Για διευκρινήσεις ή πληροφορίες είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Γιακαμόζη: κιν.:6980414242, σταθερό: 2381351804 και η αρμόδια προϊσταμένη Εύχαρης Γραμματοπούλου:2381351876.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου