Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ο Δήμος Σκύδρας διένειμε δέματα αγάπης σε άπορους δημότες

Ο Δήμος Σκύδρας συνέχισε κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς 2020, όπως έπραττε και στο παρελθόν, την υλοποίηση πρωτοβουλιών και δράσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και φροντίδας για τους συνανθρώπους μας των ευάλωτων, ευπαθών κι άπορων ομάδων του πληθυσμού μας.

Οι κοινωνικές αυτές δράσεις παραδοσιακά κορυφώνονται στις περιόδους των γιορτινών ημερών και στοχεύουν ώστε κανείς να μην είναι μόνος αλλά να νιώθει την αγάπη και τη ζεστασιά της κοινωνίας.

Έτσι, λοιπόν, ο Δήμος Σκύδρας, με πρωτοβουλία της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου και στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, υλοποίησε, με ίδιους πόρους, μια ακόμη δράση αλληλεγγύης και προσφοράς. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας και την ευθύνη – συντονισμό της αρμόδιας Αντιδημάρχου Μαρίας Γιακαμόζη διένειμε, με τη συνεργασία των Προέδρων των Κοινοτήτων, συνολικά 203 δέματα αγάπης (τρόφιμα πρώτης ανάγκης) σε άπορους συμπολίτες μας κι άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας.

Ο Δήμος Σκύδρας επιβεβαιώνει με τις δράσεις του ότι δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ενίσχυση της κοινωνικής συνεκτικότητας και περίθαλψης κι έτσι θα συνεχίζει.

Ατενίζουμε, λοιπόν, το μέλλον με αισιοδοξία και με εγκάρδιες ευχές για ένα παραγωγικό, αλληλέγγυο κι ευτυχισμένο 2021!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου