Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Διονύσης Σταμενίτης : Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη σε Έδεσσα και Γιαννιτσά


 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα τα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, το Κεντρο Υγείας Γιαννιτσών και τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, και βρέθηκε μαζί με τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Στην Πέλλα οι μονάδες υγείας δέχθηκαν το προηγούμενο διάστημα πρωτοφανή πίεση και αντιμετώπισαν προβλήματα, όμως άντεξαν. Για όλα αυτά οι αρμόδιοι ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απο την εμφάνιση της πανδημίας έχει προχωρήσει στην ουσιαστική στήριξη των δυο νοσοκομείων μας, με προσλήψεις άνω των 150 ατόμων σε υγειονομικό προσωπικό ενώ αύξησε κατα πολύ τον προϋπολογισμό τους.
Οι ιατροί, οι νοσηλευτές και το επικουρικό προσωπικό έδωσαν μια μεγάλη μάχη και συνεχίζουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Απο πλευράς μου βρίσκομαι συνεχώς σε επικοινωνία με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, ώστε τα προβλήματα που εμφανίζονται να μπορούμε άμεσα να τα αντιμετωπίζουμε ενημερώνοντας το Υπουργείο Υγείας.
Ο Νοέμβριος ήταν ένας σκληρός μήνας για την Πέλλα. Όμως με συνεργασία, τήρηση των μέτρων προστασίας και ακούγοντας τις συμβουλές των ειδικών μπορούμε να καταφέρουμε το 2021 που έρχεται σε λίγες μέρες να είναι για όλους μας μια καλύτερη, πιο αισιόδοξη χρονιά, γεμάτη υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου