Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Διονύσης Σταμενίτης: «Από την ερχόμενη εβδομάδα η ενίσχυση των Αθλητικών Σωματείων»

 

Ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης στα αθλητικά σωματεία.

 Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, υπογράφηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία έχει ήδη υπογράψει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

 Η εν λόγω απόφαση αφορά στον «καθορισμό

του πλαισίου, όρους, προϋποθέσεις και κριτήρια κατανομής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στα δικαιούχα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία».


Το ύψος της ενίσχυσης θα φθάσει από 2.500 ευρώ για κάθε σωματείο & 1.000 ευρώ επιπλέον για κάθε άλλο άθλημα που καλλιεργούν.

 Υπενθυμίζεται ότι αναφορικά με το ζήτημα ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης είχε πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη στις αρχές Οκτωβρίου.

 

Δείτε εδώ το σχετικό δελτίο τύπου: https://stamenitis.gr/sunantisi-me-yfupourgo-athlitismou/.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

 

https://www.gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3191-2020-12-07-15-13-51?fbclid=IwAR0l9T0E0ICBPdj3XFkroUTxaXmbqdwnxqM1KkdUoNvnPaJ5v28KEb1WQY0



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου