Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Επικοινωνία Διονύση Σταμενίτη με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ για το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμάκτσαλαν

 
Τις επαφές και τις παρεμβάσεις αναφορικά με το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας – Καϊμακτσαλάν συνεχίζει ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. Σε σημερινή του επικοινωνία (20.01.2021) με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Βλαστό, ενημερώθηκε ότι η Διοίκηση της Εταιρείας Ακινήτων έχει καταθέσει πρόταση για ένταξη του έργου, που αφορά την αναβάθμιση του χιονοδρομικού, στο ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα, η πρόταση που κατατέθηκε περιλαμβάνει παρεμβάσεις για

:

  1. Τον εκσυγχρονισμό των πιστών.
  2. Τη βελτίωση του parking.
  3. Την επέκταση της τεχνητής χιονόπτωσης.
  4. Τον εκσυγχρονισμό και τη συντήρηση των μηχανημάτων και των εγκαταστάσεων.
  5. Το σύστημα αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων.

Πρόκειται για μια πρόταση εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης των υποδομών του χιονοδρομικού, η έγκριση και η υλοποίηση της οποίας θα επιτρέψει τη μεγαλύτερη  αξιοποίηση των δυνατοτήτων του.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Βλαστό για τη συνεργασία, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι το χιονοδρομικό μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα ανάπτυξης ολόκληρης της περιοχής του Νομού Πέλλας, μέσα από την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την αναβάθμιση του τουριστικού της προϊόντος. Επιπρόσθετα τόνισε ότι είναι απαραίτητο η ΕΤΑΔ, στα πλαίσια πάντοτε των δυνατοτήτων της, να προχωρά σε τέτοια έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων με συνεχείς ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής Πέλλας από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει ξεκινήσει τον κύκλο των επαφών και των παρεμβάσεων, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου