Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

Κατασκευές και εκτεταμένες συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια

 

Σε φάση υλοποίησης βρίσκεται ένα σημαντικό έργο με κατασκευές και συντηρήσεις σε πολλά σχολικά κτήρια του Δήμου Έδεσσας, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και έχει συνολικό προϋπολογισμό 205.000,00€.

Μέσα από το έργο ανακαινίζονται πλήρως τα WC και εγκαθίστανται WC ατόμων με αναπηρία στο 2ο και to 7ο Δημοτικά Σχολεία, καθώς και στο 2ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας. Επίσης, κατασκευάζονται ράμπες

ατόμων με αναπηρία σε όσα σχολεία απαιτείται. Στο 6ο Δ.Σ. κατασκευάζεται στέγαστρο σύνδεσης των δύο κτηρίων και στο 3ο Δ.Σ. γίνεται υγρομόνωση του γυμναστηρίου. Τέλος, πραγματοποιούνται επισκευές σε περιφράξεις, επιχρίσματα και χρωματισμοί σε πολλά σχολικά κτήρια.

«Δεν αφήνουμε ανεκμετάλλευτο κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο και κάνουμε μία αγωνιώδη προσπάθεια να βελτιώσουμε τις υποδομές του Δήμου Έδεσσας σε όλους τους τομείς. Ειδικά για τις υποδομές παιδείας θέλω να τονίσω ότι πραγματοποιούνται πολύ σημαντικά έργα, που βελτιώνουν σημαντικά τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, σχολιάζοντας την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου