Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Διονύσης Σταμενίτης : Συναντήσεις με εκπροσώπους της εστίασης και των λαϊκών αγορών

Το Σάββατο ύστερα από αίτημα των εκπροσώπων της εστίασης της Έδεσσας και της Σκύδρας, συναντήθηκα με τους καταστηματάρχες της εστίασης, συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω των αναγκαίων περιοριστικών μέτρων.

Από την αρχή της επιβολής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τους επαγγελματίες της εστίασης του Νομού Πέλλας, με σκοπό να ενημερώνεται για τα αιτήματα αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται.
Την ίδια ημέρα πραγματοποίησα συνάντηση με τους εκπροσώπους των παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών στο Άσπρο Σκύδρας, με βασικό αντικείμενο της συνάντησης τις επικείμενες αλλαγές του νομοσχέδιου που επεξεργάζεται αυτό το διάστημα το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Οι εκπρόσωποι των παραγωγών των λαϊκών αγορών μου μετέφεραν τις ανησυχίες τους για τις αλλαγές καθώς, όπως σημείωσαν φέρνουν μεγάλες ανακατατάξεις στον τρόπο που λειτουργούν οι λαϊκές.
Από την πλευρά μου δεσμεύθηκα ότι θα μεταφέρω τα αιτήματα και τις προτάσεις τους στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων καθώς και στο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.
Ολόκληρο το δελτίο τύπου: https://stamenitis.gr/estiasi_laikes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου