Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Διονύσης Σταμενίτης : Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Περδικάτση

Τα συγχαρητήρια μου εξέφρασα σήμερα στον κ. Περδικάτση για την παραμονή του ως επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας μετά τις σημερινές κρίσεις και του ευχήθηκα καλή συνέχεια στα καθήκοντα του, μέσα από μια παραγωγική νέα θητεία.

Παράλληλα, συζητήσαμε θέματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση της Πέλλας, όσον αφορά στο στελεχιακό δυναμικό αλλά και σε υλικοτεχικό εξοπλισμό ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι υπηρεσίες της Τροχαίας Πέλλας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, με τις ισχυρές χιονοπτώσεις στο σύνολο του Νομού Πέλλας.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύσαμε διεξοδικά τα ζητήματα που αφορούν την τήρηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση της νόσου COVID-19. Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Περδικάτσης με ενημέρωσε ότι οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης κάνουν το καλύτερο δυνατό, με σκοπό την προστασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου