Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Παράσχος Τσάνταλης : Τέλος της συνεργασίας διότι ΄΄ Διολίσθησαν στο Ψέμα τον Αυταρχισμό και την Ευνοϊοκρατία '' στον Δήμο Αλμωπίας

 
Το POZAR NES.GR αναζήτησε τις αιτίες για την μη συμμετοχή του δημοτικού Συμβούλου Παράσχου Τσάνταλη στην Οικονομική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας ,ο οποίος ρωτήθηκε και δήλωσε στην εφημερίδα μας :

 ΄΄ Τέλος της  συνεργασίας ,διότι ο Δήμαρχος  Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ,ο Αντιδήμαρχος Κετικίδης Ιωάννης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βέσκος Δημήτρης ΄΄ Διολίσθησαν στο Ψέμα ,τον Αυταρχισμό και την Ευνοϊοκρατία ΄΄.

Επίσης ο Παράσχος Τσάνταλης τόνισε την απρεπή

 συμπεριφορά  του Αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη .Από την μια είπε ότι ανέθεσε τις εργασίες συντήρησης των γεωτρήσεων για να μην καούν τα αγροκτήματα κι από την άλλη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε ότι ουδέποτε έδωσε τέτοια εντολή ,αλλά έβαλε το χέρι του ο Θεός ...

Συνεχίζοντας ο κ. Τσάνταλης  είπε ΄΄ κανείς μας δεν θέλει να πάθουν ζημιές οι αγρότες μας ,ούτε και διαφωνούμε  στις συντηρήσεις των αρδευτικών γεωτρήσεων αλλά όχι  ΄΄ κλείσε τα μάτια να σε γελάσω ΄΄ .Το ψέμα δεν είναι αποδεκτό ούτε και η υποκρισία  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου