Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Σάκης Χατζηδημητρίου :Υλοποιούμε σήμερα 9-2-2021 τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους συμπολίτες μας

 Σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική στάση από τον Σάκη Χατζηδημητρίου και τον συνδυασμό του ,κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 9-2-2021 .

Δεν επέλεξε να λιποτακτήσει όπως ο Δημήτρης Μπίνος και οι  σύμβουλοι  του συνδυασμού του .

Διαβάστε την τοποθέτησή του κατα την συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

.

΄΄ Κύριε Πρόεδρε αντιλαμβάνεστε εσείς προσωπικά ,αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες δημοτικοί σύμβουλοι το σοβαρό και  έμπρακτο ενδιαφέρον του συνδυασμού μας , για τα θέματα μικρά και μεγάλα που απασχολούν τους συμπολίτες μας .

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα  κύριε Πρόεδρε σήμερα ,από τις εισηγήσεις ,τοποθετήσεις θα έλεγα ότι ήταν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις επερωτήσεις ,όλων των συμβούλων του συνδυασμού μας ,που άγγιξαν την ουσία των προβλημάτων

.

Προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας και μας τα μεταφέρουν .Με παράκληση κι εμείς να τα μεταφέρουμε στο δημοτικό συμβούλιο .Άρα εμείς λοιπόν σήμερα ,υλοποιούμε την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στους συμπολίτες μας .Περιμένουμε τώρα εσείς κύριε Πρόεδρε , να υιοθετήσετε τις προτάσεις μας και να τις αξιοποιήσετε δεόντως  .

Εμείς θα παρακολουθούμε την πορεία των προτάσεών μας και θα επανερχόμαστε γι' αυτές , κάθε φορά που θα κρίνουμε απαραίτητο ,ούτως ώστε μην παραπεμφθούν στις καλένδες .Σας ευχαριστώ .''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου