Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας : Κανείς δεν απαρνήθηκε το πατριωτικό μας χρέος να συνδράμουμε στην εθνική προσπάθεια

 Κανείς δεν απαρνήθηκε το πατριωτικό μας χρέος να συνδράμουμε στην εθνική προσπάθεια, πάνω απ' όλα όμως επιθυμούμε να το πράξουμε διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητά του εγχειρήματος.

❎ Έτσι, θα πρέπει να γίνει σαφές, ότι αν η κυβέρνηση επιθυμεί την ταχυμεταφορά «του δέματος» ως υπηρεσία, μπορούμε να το φέρουμε σε πέρας, με αμεσότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια σε όλη την επικράτεια, επιβεβαιώνοντας ότι οι προηγούμενες προσπάθειες μελών της, με στόχο να περιορίσουν το εύρος και την διασπορά του εθνικού δικτύου φαρμακείων, θα είχε ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία των Ελλήνων.
✅ Αν πάλι η κυβέρνηση στοχεύει στην αποτελεσματικότητα του εγχειρήματος θα πρέπει να κατανοήσουν πρώτα οι ίδιοι, ότι αφενός τα τεστ απαιτούν ειδικό χειρισμό αλλά η αξιολόγηση του after sale αποτελέσματος ακόμα περισσότερο. Διότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζει κάποιος θετικός στον ιό πως πρέπει να συμπεριφερθεί αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό, να γνωρίζει ο «ασυμπτωματικός αρνητικός», πως πρέπει να συμπεριφερθεί, αξιολογώντας το βάρος της απάντησης ενός διαγνωστικού εργαλείου με πεπερασμένη ικανότητα ελέγχου του ιικού φορτίου
🌿 Το τι θα ζητήσει λοιπόν από εμάς η κυβέρνηση είναι στο δικό της χέρι όπως επίσης θα χρεωθεί και το αποτέλεσμα της προσπάθειας !
Εμείς τονίζουμε απλά τι είναι λάθος και τι σωστό να γίνει
🌿Είναι στο δικό της χέρι να μας χρησιμοποιήσει ως διανομείς δεμάτων ή διανομείς υγείας τα οποία αποτελούν δύο διαφορετικές έννοιες!
🌿 Η πρώτη σαφέστατα κινείται στα πλαίσια της κλαδικής μας ευθύνης, όπως κατά το παρελθόν
❒ η χρηματοδότηση του συστήματος όταν δεν υπήρχε ρευστό στα ταμεία,
❒η μέχρι σήμερα δωρεάν διακίνηση των Φαρμάκων Υψηλού Κόστους ενώ είχαμε άλλη συμφωνία,
❒τα ραντεβού για τα εμβόλια κατά του Covid 19 που ακόμα αγνοούμε πως θα πληρωθούμε το συμβολικό «ευρώ»,
❒την ενίσχυση του ποσοστού των γενοσήμων που εδώ και χρόνια αγνοούμε επίσης πως και πότε θα πληρωθούμε,
❒την ενίσχυση της εμβολιαστικής συνείδησης των Ελλήνων καθώς και την διενέργεια του εμβολιασμού 4.000.000 αντιγριπικών στην χώρα και χιλιάδων αντιτετανικών που πάλι προσφέρουμε δωρεάν καθώς και πλείστες άλλες υπηρεσίες .
💖 Όπως είναι εύκολα αντιληπτό τις τελευταίες δεκαετίες αποτελούμε τον φθηνότερο ανάδοχο του συστήματος αναλαμβάνοντας την ευθύνη των κυβερνητικών υποχρεώσεων εισπράττοντας υποσχέσεις κι ευχολόγια.
💖💖Τελειώνοντας το σημαντικότερο είναι να βγούμε από το αδιέξοδο και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την ουσιαστική εμπλοκή μας, μέσα από ένα κεντρικά σχεδιασμένο σύστημα διανομής, διαχείρισης και καταγραφής των περιστατικών για την επίτευξη του καθοριστικού αναχώματος στον ιό και την διασπορά.
Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση οφείλει να αποφασίσει, αν επιθυμεί την παράδοση του δέματος ή την διανομή υπηρεσίας στους πολίτες της χώρας !
Με εκτίμηση
ΦΣ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου