Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας την Τετάρτη 21-4-2021

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, με ώρα έναρξης 14:00’, έχοντας στην ημερήσια διάταξη τα εξής εννέα θέματα:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή ποσού χρηματοδότησης και αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους

2021.

2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2021 (δημιουργία ΚΑΕ για έσοδα που προέρχονται από πρόστιμα αυθαιρέτων).

3. Οικονομική ενίσχυση Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου για τις ανάγκες του συσσιτίου.

4. Έγκριση λογαριασμών εκκαθάρισης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΗΚΕΣ», απαλλαγή των εκκαθαριστών από κάθε ευθύνη και εξουσιοδότηση της ταμία του Δήμου για εκπροσώπηση μας σε δημόσιο φορέα ή τράπεζα που σχετίζεται με την επιχείρηση.

5. Έγκριση της λύσης της Α.Σ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΓΗ» , μεταφορά αρμοδιοτήτων στον συντονιστή εταίρο ΚΑΕΛΕ, εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή πρακτικού λύσης .

6. Έγκριση για άρση και επανεπιβολή ανακληθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης μεταξύ των Ο.Τ. Γ154 και Ο.Τ. Γ155 του οικισμού της Σκύδρας.

7. Έγκριση της αριθ. 12/2021 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την αποξήλωση περιπτέρου στην Κοινότητα Σκύδρας.

8. Έγκριση απόφασης Ποιότητας Ζωής για τοποθέτηση μεταλλικής μπάρας στην Κοινότητα Σκύδρας.

9. Έγκριση εκμίσθωσης με δημοπρασία τμήματος 500 τμ από το αριθ.447α του αγροκτήματος Καλλίπολης για εγκατάσταση καντίνας – ρυμουλκούμενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου