Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στο έργο σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου Δενδροποτάμου με τον βιολογικό της Θεσσαλονίκης

Το έργο της σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου του Δενδροποτάμου με τον Κεντρικό Αποχετευτικό Αγωγό της Θεσσαλονίκης και την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων, που ολοκληρώνεται με συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας, θα επισκεφτεί αύριο Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΑΘ ΑΕ Άνθιμο Αμανατίδη θα πραγματοποιήσουν επίβλεψη των τελικών εργασιών παράδοσης του έργου, που είναι από τα πλέον σημαντικά για τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα συνδέσει το αποχετευτικό δίκτυο του Δενδροποτάμου με τον βιολογικό καθαρισμό της Θεσσαλονίκης.

Για τη δημοσιογραφική κάλυψη της επίσκεψης και το ακριβές σημείο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η επίβλεψη, στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Κ16, επισυνάπτεται ο σχετικός χάρτης και δίνονται οι εξής οδηγίες:

 

-Google Maps: https://goo.gl/maps/qhaBgpkebK9Co7b76

-Συντεταγμένες: 40.657056, 22.880583

 

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11.30’ το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου