Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Ουραηλίδης Θεοδόσης :Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για την Πέλλα καθώς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αναβάθμιση του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη – Έδεσσα

 
Θυμόμαστε όλοι πως στην τελευταία του προεκλογική ομιλία πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, από τα Γιαννιτσά, ο σημερινός Πρωθυπουργός είχε δεσμευθεί πως όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει Κυβέρνηση θα υλοποιηθεί η σύνδεση μεταξύ Έδεσσας και Θεσσαλονίκης.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το σημαντικό αυτό έργο που αποτελούσε αίτημα δεκαετιών, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκινάει να υλοποιείται.
Επίσης πρέπει να εξάρω το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες του Υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.
Αφήνουμε πίσω τις φωνές που επενδύουν στην καταστροφή και προκαλούν την κοινή λογική για να δικαιολογήσουν την θέση τους στην αντιπολίτευση.
Η υλοπόιηση του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης- Έδεσσας θα έχει σημαντικά αναπτυξιακά οφέλη με ιδιαίτερο αντίκτυπο στις μεταφορές, στον τουρισμό και στην οικονομία της ευρύτερης περιοχής
Η Πέλλα βρίσκεται στον πυρήνα της Κυβερνητικής πολιτικής και με σημαντικά έργα υποδομών η Κυβέρνηση δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το νομό.
Ουραηλίδης Θεοδόσης
Πρόεδρος ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου