Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Νεκρός ο γιος του Σκότι Πίπεν !!!

 
Ο παλαίμαχος θρύλος του ΝΒΑ, Σκότι Πίπεν, ανακοίνωσε την Δευτέρα (19/04) τον θάνατο του γιου του, Άντρον, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών! 

 «Είμαι συντετριμμένος από αυτό που συνέβη χθες, είπα αντίο στον πρωτότοκο γιο μου, Αντρον»

, έγραψε στο Instagram ο 55χρονος Πίπεν, προσθέτοντας φωτογραφίες των δύο παλαιότερων ετών. Ωστόσο, απέφυγε να διευκρινίσει τα αίτια του θανάτου, αλλά είπε πως ο Άντρον υπέφερε από άσθμα. 

 «Οι δυο ματς μοιραστήκαμε την αγάπη για το μπάσκετ και είχαμε μακρές συζητήσεις σχετικά με το άθλημα. Ο Άντρον έπασχε από χρόνιο άσθμα κι αν δεν το είχε πιστεύω ειλικρινά ότι θα τα είχε καταφέρει στο ΝΒΑ. Ποτέ δεν το άφησε να τον "ρίξει" ψυχολογικά. Ο Άντρον παρέμεινε θετικός και δούλεψε σκληρά και είμαι περήφανος για τον άνδρα που έγινε.» 

 Ο εκλιπών έπαιξε σε τρεις αγώνες τη σεζόν 2008/2009 με τους "Texas A&M-International", ενώ έπαιξε και για το South Georgia Technical College. 

 «Μία ευγενική καρδιά και όμορφη ψυχή έφυγε τόσο γρήγορα» έγραψε ο πατέρας του και πρόσθεσε: «Σ΄ αγαπώ, γιέ μου, αναπαύσου έως ότου συναντηθούμε ξανά.» 

 Ο Πίπεν, ο οποίος κατέκτησε έξι πρωταθλήματα ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπουλς, είχε οκτώ παιδιά. Η κόρη του, Τάιλερ, πέθανε μόλις εννέα ημέρες μετά την γέννησή της το 1994. 

 Άλλος ένας γιος, ο Σκότι Πίπεν Τζούνιορ, επιλέχθηκε στα ντραφτ του 2021 αυτό το μήνα, αλλά δεν θα ακολουθήσει το όνειρο στο ΝΒΑ, καθώς προτίμησε να επιστρέψει στο Vanderbilt. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου