Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Στον εισαγγελέα σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης ως ύποπτος τέλεσης τριών κακουργηματικών πράξεων !!!

Η ώρα του εισαγγελέα σήμερα  για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος καλείται να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης τριών κακουργηματικών πράξεων, που αφορούν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός έχει λάβει κλήση από τον εισαγγελέα Κων. Σπυρόπουλο

, ωστόσο, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να προσέλθει μόνο ο συνήγορός του για να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας, προκειμένου να ενημερωθεί από τα στοιχεία που αυτή περιλαμβάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας κατέθεσαν και οι τρεις καταγγέλλουσες, καθώς και μάρτυρες που υπέδειξαν αυτές προς ενίσχυση των όσων υποστηρίζουν.

Ο πρώτος βιασμός φέρεται να τελέστηκε το 2008 μέσα στο θέατρο «Ήβη».

Η παθούσα, νεαρή ηθοποιός τότε, συναντήθηκε μαζί του, προκειμένου να μιλήσουν για μια ενδεχόμενη συνεργασία. Όπως, όμως, η ίδια καταγγέλλει, οι προθέσεις του ήταν εντελώς διαφορετικές. Της επιτέθηκε μέσα σε χώρο του θεάτρου, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν άδειο, και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η δεύτερη απόπειρα βιασμού φέρεται να τελέστηκε το 2010 στο καμαρίνι του ηθοποιού, στο θέατρο «Μουσούρη», μέρα μεσημέρι. Το δέλεαρ και σε αυτή την περίπτωση ήταν μια ενδεχόμενη συνεργασία. Μόλις, όμως, μπήκε στο καμαρίνι, εκείνος, όπως καταγγέλλει η παθούσα, κλείδωσε την πόρτα, της επιτέθηκε, την έγδυσε, αφού γδύθηκε και αυτός, και την ακινητοποίησε στον καναπέ με μπουνιές και κλοτσιές, ενώ η κοπέλα αντιστεκόταν σθεναρά. Εν τέλει, μετά από μισή ώρα πάλης, κατάφερε να του ξεφύγει, να ανοίξει την πόρτα και να φύγει. Τα όσα βίωσε επιβεβαίωσε και μια φίλη της, με την οποία

συναντήθηκε αμέσως μετά. Η μάρτυρας περιέγραψε ενώπιον του εισαγγελέα πόσο σοκαρισμένη ήταν η κοπέλα, αλλά και τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο και στον λαιμό, «απομεινάρια» του ξυλοδαρμού της από τον ηθοποιό. Η τρίτη απόπειρα βιασμού, αυτή τη φορά σε βάρος της Α.Γ., φέρεται να τελέστηκε τον Αύγουστο του 2014. 

Η καταγγέλλουσα συναντήθηκε τότε με τον ηθοποιό προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Ομως και πάλι η εξέλιξη ήταν διαφορετική. Η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό του για να την επιστρέψει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό και επιχείρησε να τη βιάσει.

 «Ανοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Ισως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Εκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Εβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο... Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Επεσα με τα γόνατα. "Αντε γαμ...που θες και ρόλο!", μου είπε», αναφέρει στην περιγραφή της η καταγγέλλουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου