Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Η μάχη για την διεκδίκηση του Δήμου Αλμωπίας ξεκίνησε

Κινητικότητα παρατηρείται  στο Δήμο Αλμωπίας ,επ' ευκαιρίας με τον Πασχαλινό εορτασμό ,ονομαστικές γιορτές και Πρωτομαγιάς .

Ήδη ο Χρήστος Νιβορλής , με ανακοίνωσή του καταγγέλει  την δημοτική Αρχή Αλμωπίας ,ότι έχει μείνει πίσω σε πολλά αγροτικά θέματα ,όπως αγροτική οδοποιία , ακαθάριστα αρδευτικά αυλάκια που αυτό συμβαίνει όχι μόνο στην τοπική Κοινοτητα Ίδας ,αλλά

και σε άλλα χωριά ,από σχετική ενημέρωση που είχε από τους Προέδρους των χωριών .

Από την άλλη ο Νίκος Παρούτογλου συνεχίζει τις επαφές του και μάλιστα χθες Αγίου Γεωργίου παρευρέθη στο Άνω Λουτράκι με φίλους του και συνεργάτες .

Ερωτηματικό παραμένει ο Γιάννης Σηφάκης εαν θα συμμετέχει στα τοπικά δρώμενα ,αν και δεν έχει άλλες επιλογές ,αφού η Θοδώρα Τζάκρη δεν πέφτει εύκολα ,διότι έχει δείξει ότι είναι εφτάψυχη γάτα .

Ενας ακόμη λόγος  ο  Σηφάκης που θα συμμετέχει στα δημοτικά του Δήμου Αλμωπίας ,είναι για να συσπειρώσει  το εκλογικό του σώμα ,ανεξαρτήτου αποτελέσματος .

Η σημερινή δημοτική αρχή ,έχει ως εναρκτήρια αφετηρία του εκλογικού αγώνα ,το μήνα Οκτώβρη 2021 .

Ο Σάκης Χατζηδημητρίου αν και έχει δηλώσει ότι ΄΄κρέμασε τα παπούτσια ΄΄ , παραμένει ο ισχυρός παίκτης στην Αλμωπία ,αφού η δυνατότητα σύνθεσης συνδυασμού ,δεν είναι εύκολη για τον καθένα .

Ο Δημήτρης Μπίνος θα είναι υποψήφιος ,ακόμη και με ελλιπή συνδυασμό ,εξαιτίας της πόλωσης που υπάρχει με τον Χρήστο Μπάτση και Δημήτρη Βέσκο .


Ο κατακερματισμός του εκλογικού σώματος ,απεικονίζει  την ρευστή κατάσταση  που επικρατεί στον Δήμο Αλμωπίας .


4 σχόλια:

  1. Ό Σηφάκης να κατέβει νά φάει τά μούτρα του ό πουλημένος ξέχασε που πουλήθηκε χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ .. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ .. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΛΕΓΕ .

      Διαγραφή
  2. Ο Μπατσης τελείωσε θέλουμε νέο αίμα
    Έλεος με τους γέροντες σε ψυχή και σώμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή