Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

45χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος και δεμένος πισθάγκωνα !!!

Ένα άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στον οικισμό Καλλιθέα, λίγο έξω από την Κατερίνη. Χθες λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, περιπατητής, εντόπισε στο εξωτερικό χώρο του κοιμητηρίου του χωριού έναν απανθρακωμένο άντρα και σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές.

Σύντομα, στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και άντρες της

Ασφάλειας Κατερίνης. Το θύμα ήταν απανθρακωμένο, δεμένο πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι. Στο σημείο κλήθηκε ο πατέρας του θύματος και ένας φίλος του που τον αναγνώρισαν από τις παντόφλες του και τα ρούχα του.

Πρόκειται για έναν 45χρονο, γνωστό χρήστη ναρκωτικών, στην περιοχή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του από το προηγούμενο βράδυ και ο πατέρας του τον αναζητούσε, χωρίς ωστόσο να έχει ενημερώσει σχετικά τις Αρχές.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθεί εάν έφερε και τραύματα ή τον έκαψαν ζωντανό.

Οι έρευνες στρέφονται κυρίως προς τον κόσμο των ναρκωτικών με την πιθανότητα να πρόκειται για κάποια σχετική διαφορά, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκλειστεί τυχόν άλλα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου