Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Αναδιανομών προϊόντων του ΤΕΒΑ

 Σε συνέχεια των αναδιανομών προϊόντων του ΤΕΒΑ  προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως επικεφαλής εταίρος, στα πλαίσια υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής(Ε.Π.ΕΒΥΣ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ)

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν

είναι: καθαριστικό γενικής χρήσης(1lt), οδοντόκρεμα(100ml), Σαμπουάν(1lt), υγρό πιάτων(1lt), σκόνη πλυσίματος(1lt),  βρεφικά είδη :κρέμες δημητριακών (225gr) και (250gr) ,πάμπερς (συσκευασία 50 τεμ) και μωρομάντηλα (συσκευασία 72 τεμαχίων).  

Η διανομή θα αρχίσει με τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας και θα ολοκληρωθεί με τους υπόλοιπους ωφελούμενους του συνόλου των Δήμων της Π.Ε. Πέλλας.

Δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας η διανομή θα γίνει κατ’ οίκον  έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία , κατά το χρονικό διάστημα από την Τριτη 02 Ιουνίου ως και την Τρίτη   15 Ιουνίου  2021, κατά τις ώρες  09:00 –17:00. 

Πρόκειται για την 3η αναδιανομή προϊόντων τα οποία δεν έχουν παραληφθεί στις προηγούμενες αναδιανομές από τους δικαιούχους, η δε  διάθεση τους θα γίνει «εξατομικευμένα» με κριτήριο τον αριθμό των μελών ανά οικογένεια, προτάσσοντας τις πολυμελής οικογένειες με φθίνουσα σειρά.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Κατά την παραλαβή ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ  ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ τα ατομικά μέτρα προστασίας (Μάσκα, γάντια, απολυμαντικά) και η απόσταση του 1,5 μέτρου τουλάχιστον,  στα πλαίσια προστασίας από τον Κορωνοϊό (Sars-Cov-2)) σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

 

 

Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υλοποιείται η παράδοση των προϊόντων.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου