Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021

Ήθελε να πυροβολήσει τον σκύλο του γείτονα και πυροβόλησε τον γιο της

 

Ενοχλημένη από τον σκύλο που είχε δραπετεύσει από γειτονικό σπίτι, μια 24χρονη από το Τέξας πήρε το όπλο της…και τελικά την «πλήρωσε» ο 5 ετών γιος της.
Το σκυλάκι, ένα μπόξερ 6 μηνών, βρισκόταν μέσα στο σπίτι του και γάβγιζε έντονα μπροστά από την πόρτα. Ο ιδιοκτήτης, νομίζοντας ότι κάποιος θα βρισκόταν απέξω, άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα το σκυλί να διαφύγει.

Οι κάμερες ασφαλείας της γειτονιάς κατέγραψαν τον σκύλο να τρέχει στον δρόμο, ακολουθούμενος από το αφεντικό του, που του φωνάζει να γυρίσει πίσω. Στην άλλη πλευρά του δρόμου, βλέπει κανείς τη δράστιδα με τον άνδρα της. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, μαζί τους βρισκόταν ο 5χρονος γιος τους, ο οποίος έκανε ποδήλατο, αρχικά χωρίς να τον «πιάσει» η κάμερα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ακούγονται τρεις γρήγοροι πυροβολισμοί και ο θεατής μπορεί να δει τη γυναίκα να ακολουθεί τον «στόχο» της, με το όπλο στο χέρι. Το σκηνικό διακόπτεται, τότε, από τα ουρλιαχτά ενός παιδιού.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον, μια από τις σφαίρες που προορίζονταν για τον σκύλο προσέκρουσε στο έδαφος, τραυματίζοντας στην κοιλιά το άτυχο αγόρι, το οποίο η μητέρα του υποτίθεται πως προσπάθησε να προστατεύσει.

«Ο σκύλος απλά κινήθηκε προς το μέρος τους και η κυρία άρχισε να πυροβολεί», λέει ο ιδιοκτήτης του σκύλου. «Απλά έβγαλε έξω το όπλο, ούτε καν σημάδεψε. Άρχισε να πυροβολεί αβέρτα».

«Ένιωσα άσχημα για το αγοράκι», συμπληρώνει ο γείτονας. «Η μητέρα του θα μπορούσε να έχει χειριστεί το θέμα αλλιώς. Ξέρετε, ήταν αυτή εκεί, ήταν ο άντρας της, ήμουν εγώ…δεν θα συνέβαινε κάτι κακό».

Ο γείτονας δήλωσε, μάλιστα, πως έκτοτε βλέπει συχνά εφιάλτες, στους οποίους ακούει το αγοράκι κλαίει.

«Έτσι ξύπνησα σήμερα», είπε στους δημοσιογράφους.

Μετά το περιστατικό, η 24χρονη συνελήφθη και κατηγορήθηκε για «πιθανώς θανατηφόρο» συμπεριφορά, σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία του Τέξας. Η γυναίκα έχει πλέον αφεθεί ελεύθερη με αναστολή.

Το 5χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου έλαβε και αυτός μια κλήση από την αστυνομία, για το γεγονός ότι άφησε τον σκύλο του να τρέχει ανεξέλεγκτος.

Ο ίδιος ο σκύλος, πάλι, αν εξαιρέσουμε μια μικρή γρατζουνιά στην πατούσα που του πήρε ξώφαλτσα η σφαίρα και -πιθανότατα- το ότι βίωσε την μεγαλύτερη τρομάρα της ζωής του, είναι σώος και αβλαβής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου