Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ -ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΄΄ ΑΡΙΔΑΙΑΟΣ ΄΄

 


Ο Αθλητικός Σύλλογος Αρριδαίος συμμετείχε με τρεις αθλητές στους αγώνες Τοξοβολίας που διοργανώθηκαν στην Κατερίνη από τον ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ την Κυριακή 13-06-2021.

Τον σύλλογό μας εκπροσώπησαν οι αθλητές

1.       Μακρόπουλος Δημήτρης Κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (Recurve)


2.       Φάφκα Μαρία Κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό (Recurve) Γυναικών

3.       Ανδρεάδης Γιάννης Αναπτυξιακό Ολυμπιακό(Recurve) Ανδρών

Δίνουμε συγχαρητήρια και στους τρεις που παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία κατάφεραν να διατηρήσουν υψηλή αγωνιστική ετοιμότητα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα υψηλές επιδόσεις και διακρίσεις.


Έτσι την τρίτη θέση και το χάλκινο απέσπασε η Μαρία Φάφκα στα 30μ στο αναπτυξιακό γυναικών, ενώ την 6η θέση στο αναπτυξιακό ανδρών έλαβε ο Γιάννης Ανδρεάδης.


Πολύ καλή επίδοση είχε και ο Δημήτρης Μακρόπουλος στην απαιτητική Α΄κατηγορία Ανδρών όπου έλαβε την 4η θέση ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές.


Να σημειωθεί ότι στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές υψηλού επιπέδου και ανάμεσά τους βρέθηκε και η γνωστή τοξοβόλος Ευαγγελία Ψάρρα του Σκοπευτικού Ομίλου ΑΠΘ.


Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή των αθλητών μας για το 2021 και θα ακολουθήσουν και άλλες σύμφωνα με το πρόγραμμα Αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Ευχόμαστε αγωνιστική πρόοδο σε όλες και όλους και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στο mailasarridaios@gmail.comή να προσέρχονται στους χώρους προπόνησης αθλητών στο Γήπεδο Πιπεριάς όπου και μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πολύ όμορφο άθλημα της Τοξοβολίας.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου