Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Αλμωπός Αριδαίας : Απαιτούνται 160.000 ευρώ μέχρι 14-7-2021 για την αδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής της ομάδας μας !!!

 


Πολλές παρουσίες  στην πρώτη συνάντηση των μελών του Αλμωπού και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ,αλλά και μεγάλες απουσίες οικονομικών παραγόντων της Αλμωπίας !!!


Στο σύντομο χαιρετισμό  στους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης

,τόνισε ότι ο Δήμος είναι εμπράκτως  κοντά στην ομάδα και θα κάνει ότι πρέπει για να ξεπεραστούν εμπόδια που τυχόν προκύψουν  για την ιστορική ομάδα της Αλμωπίας .

Από την άλλη  τόσο ο Ηλίας Κελικλής όσο και ο Πρόεδρος της ομάδας Παντελίδης ενημέρωσαν ότι τα έξοδα για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ και ως εκ τούτου θα πρέπει να μπουν στα ταμεία της ομάδας 160.000 ευρώ μέχρι της 14-7-2021 ,προκειμένου να λάβει την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα .

Καλούν τον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας  να βοηθήσει την ομάδα αγοράζοντας μετοχές ,η οποία κάθε μετοχή κοστίζει 20 ευρώ .

Από τα χρήματα που ενισχύουν το ταμείο της ομάδας το 50%  διατίθεται στις Ακαδημίες του Αλμωπού  για την ενδυνάμωση των υποδομών .





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου