Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Μίντλετον: "Είναι σημαντικό να έχουμε κοντή μνήμη και να συνεχίσουμε τη δουλειά"

 


Οι Μπακς βρίσκονται στους τελικούς του ΝΒΑ μετά από 46 χρόνια μετά από την επικράτησή τους επί των Ατλάντα Χοκς με 118-107 στο Game 6 της σειράς. Ο Κρις Μίντλεντον ήταν από τους κορυφαίους για το Μιλγουόκι με 32 πόντους και ιδιαίτερα στην τρίτη περίοδο έκανε τα πάντα για τα "ελάφια" απόντος του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο Μίντλεντον στάθηκε στην νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι Μπακς από εδώ και πέρα, την απουσία του Γιάννη από τα τελευταία ματς, τις χαμένες ευκαιρίες των τελευταίων ετών αλλά και την υποστήριξη από τον κόουτς Μπουντενχόλζερ και το τεχνικό επιτελείο.

"Άξιζε όλη αυτή η κούραση και η προσπάθεια γιατί βρισκόμαστε πλέον στους τελικούς του ΝΒΑ. Τις τελευταίες δύο χρονιές που βρεθήκαμε στα playoffs είχαμε την ευκαιρία μας αλλά δεν κάναμε όσα χρειάζονταν για να το πετύχουμε και να φτάσουμε στους τελικούς του ΝΒΑ, τώρα είμαστε εδώ. Γι' αυτό δουλεύουμε και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παίζουμε ακόμα.

Έπρεπε να δουλέψουμε σε αρκετά πράγματα αυτό το διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε σύντομη μνήμη και να μην κρατάμε πράγματα για καιρό μέσα μας, όπως επίσης και να συνεχίζουμε τη δουλειά, να μην σταματάμε.

Μακάρι ο Γιάννης να ήταν μαζί μας αλλά είναι εκεί, δίπλα μας. Είτε παίζει είτε όχι είναι ακόμα μαζί μας και είμαι σίγουρος ότι εκτιμάει όλα αυτά που κάνουμε και εμείς. Πιστεύω θα ήθελε να ήταν μαζί μας στο παρκέ και να παίζει και ελπίζω να τον έχουμε στους τελικούς.

Ο κόουτς Μπουντενχόλζερ και το προπονητικό επιτελείο μας βοηθάνε πολύ, κάνουν τα πάντα για εμάς και μας ενημερώνουν για το πλάνο της ομάδας και ποιος θα πρέπει να είναι ο δικός μας ρόλος, τι πρέπει να κάνουμε. Μας εμπιστεύονται και μας ακούνε και αυτό είναι αυτό που θες από τους προπονητές σου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου