Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Σκύδρας στην κινητοποίηση για τη συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς

Ο Δήμος Σκύδρας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ενεργειών του, μετά από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και με βάση αντίστοιχη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, σας προσκαλεί στην κινητοποίηση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας με σκοπό την αποτροπή της απόφασης για την παύση λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δήμο της Σκύδρας.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς Σκύδρας, την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, ώρα 11:00΄, και θα τηρηθούν όλα τ΄ αναγκαία μέτρα ασφάλειας και προστασίας από την υγειονομική κρίση.

Απευθύνουμε, λοιπόν, ανοιχτή πρόσκληση και καλούμε τους Βουλευτές μας, όλες τις αρχές του τόπου, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όλους τους φορείς και τους συμπολίτες μας για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διατρανώσουμε την αντίδραση και την αντίθεσή μας στην αιφνιδιαστική, άτοπη κι αντιαναπτυξιακή κίνηση για την παύση της λειτουργίας του μοναδικού, πλέον, τραπεζικού καταστήματος στο Δήμο μας.

Λέμε όχι σε κάθε ενέργεια υποβάθμισης και υποτίμησης του Δήμου και της κοινωνίας μας.

Λέμε όχι στα τετελεσμένα και σ΄ όσα γίνονται για το «καλό μας» για εμάς, χωρίς εμάς.

Η σύγχρονη τεχνολογία και η ψηφιακή εξυπηρέτηση δεν μπορεί να είναι άλλοθι και πανάκεια. Δεν μπορεί να ευημερούν οι αριθμοί και να δυστυχούν οι άνθρωποι!

Το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς τ΄οποίο, σημειωτέον, συνενώθηκε με το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας κι έχει αυξημένες ευθύνες έναντι του αγροτικού κι εμποροβιομηχανικού κόσμου, πρέπει απαραιτήτως να συνεχίσει τη λειτουργία του στην έδρα του δυναμικού Δήμου μας.

Καλούμε τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, στο πλαίσιο της κοινωνικής, οικονομικής, χωρικής συνοχής και της εταιρικής υπευθυνότητας, να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής της για το κλείσιμο του καταστήματος κι έστω και την τελευταία στιγμή να επανεξετάσει και ν΄ανακαλέσει την απόφασή της ώστε το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς να συνεχίσει τη λειτουργία του εξυπηρετώντας καλύτερα με τον τρόπο αυτό τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής.

Όλοι, λοιπόν, να δηλώσουμε δυναμικά το «παρών» στο προσκλητήριο του Δήμου μας.

Με εκτίμηση

Η Δήμαρχος Σκύδρας

Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου