Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής: «Με την υπογραφή των δύο συμβάσεων εκτέλεσης έργου που αφορούν: «Τοποθέτηση σηματοδοτών στο κόμβο Σκύδρας-Σεβαστειανών και Ηλεκτροφωτισμό κόμβων και γεφυρών οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας» ενισχύουμε την οδική ασφάλεια των πολιτών»

Στην υπογραφή δύο ακόμα συμβάσεων εκτέλεσης έργου προχώρησε η ΠΕ Πέλλας με τις ανάδοχες εταιρείες. Τα έργα αφορούν α) την τοποθέτηση σηματοδοτών στο Κόμβο Σκύδρας – Σεβαστειανών και β) Ηλεκτροφωτισμό κόμβων και γεφυρών οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας.

Η έναρξη των εργασιών για την εκτέλεση

και των δύο έργων θα γίνει εντός των επομένων ημερών από τις ανάδοχες εταιρείες σε συνεργασία και επίβλεψη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας.

 Σε σύντομη δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής αναφέρει τα εξής: «Με την υπογραφή των δύο συμβάσεων εκτέλεσης έργου που αφορούν: «Τοποθέτηση σηματοδοτών στο κόμβο Σκύδρας-Σεβαστειανών  και Ηλεκτροφωτισμό κόμβων και γεφυρών οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας» ενισχύουμε την οδική ασφάλεια των πολιτών. Όπως έχουμε ξαναπεί, η οδική ασφάλεια του δικτύου αρμοδιότητας της ΠΕ Πέλλας αποτελεί μια από τις βασικές μας προτεραιότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου