Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Δ. Σταμενίτης: «Μαζί διεκδικούμε για την Πέλλα και πετυχαίνουμε»

Δήλωση Διονύση Σταμενίτη για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις εκλογές του 2019.

Δύο χρόνια από τη συμπλήρωση της επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 η Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλάζει σελίδα, ξεπερνάει τις δυσκολίες, αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις,

μετασχηματίζεται και προχωράει με ασφάλεια στο μέλλον.

 

Για την Πέλλα ο απολογισμός έχει θετικό πρόσημο.

 

Έργα πνοής για τον τόπο μας πήραν το δρόμο τους και μπήκαν για τα καλά σε τροχιά υλοποίησης, όπως η αναβάθμιση του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα, το Φράγμα του Αλμωπαίου και η κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας.

 

Σημαντικά βήματα έγιναν για τη στήριξη των παραγωγών, με την απόφαση για ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΛΓΑ και επαναφορά του καθεστώτος πληρωμής των αποζημιώσεων στο 100%. Ενώ για την αντιμετώπιση των συνεπειών του ανοιξιάτικου παγετού στις καλλιέργειες ήδη ανακοινώθηκε ο οδικός χάρτης που προβλέπει προκαταβολές στο 40% και αποζημίωση στο 100% της ασφαλιζόμενης αξίας.

 

Ενισχύθηκαν τα δύο Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας αλλά και τα 4 Κέντρα Υγείας του Νομού για την αντιμετώπιση της πανδημίας και παράλληλα έγιναν ουσιαστικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, τη στήριξη των επιχειρηματιών της εστίασης και του τουρισμού.

 

Βήμα βήμα και με σχεδιασμό λύνουμε τα προβλήματα του Νομού Πέλλας, αποδεικνύοντας ότι με συνεργασία και σωστή διεκδίκηση η Πέλλα μπορεί να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει όσα της αξίζουν!

Συνεχίζουμε μαζί να διεκδικούμε για την Πέλλα και να πετυχαίνουμε!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου