Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Υποβαθμίζουν και πάλι ην Αλμωπία !!!Δυναμική αντίδραση απο την Δημοτική Αρχή

Μια από τις συναντήσεις που είχα σήμερα ,Τετάρτη 28/7/2021 παρευρισκόμενος στην Αθήνα, ηταν με τον πρόεδρο του εφκα κύριο Δουφεξή Παναγιώτη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η λειτουργία του υποκαταστήματος ΙΚΑ Αριδαίας να μείνει ως έχει.
Οπως με ενημέρωσε ο κύριος Δουφεξής Παναγιώτης το υποκατάστημα του ΙΚΑ Αριδαίας θα γίνει αποκεντρωμένο γραφείο με απόφαση η οποία είναι σε ισχύ από το 2018!
Εξέφρασα την άρνησή μου στην υποβάθμιση αυτή και άντ αυτού πρότεινα, να παραμείνουν όλοι οι υπάλληλοι στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Αριδαίας και να δοθεί δικαίωμα χορήγησης σύνταξης σε δικούς μας υπαλλήλους.
Επέδωσα το εγγραφο από τους υπαλλήλους του ΙΚΑ το οποίο μου παραδόθηκε στις 26/7/2021 με το οποίο φαίνεται ο μεγάλος όγκος εργασιών του τοπικού μας υποκαταστήματος .
Πρότεινα στον κ.Δουφεξη λόγω των πολλών υλοτόμων,των πολλών ξενοδοχοϋπαλλήλων και των πολλών μικρών επιχειρήσεων που έχει η Αλμωπία, να παραμείνει ως τοπικό υποκατάστημα εφκα Αριδαίας διότι είναι παραγωγικό.
Εννοείται ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.
Εννοείται ότι θα συνεχίσουμε να επισκεπτόμαστε κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να παραμείνει το ΙΚΑ Αριδαίας όπως το ξέρουμε.
Ζητούμε την στήριξη όλων των βουλευτών του Νομού Πέλλας ,καθώς ήδη από τις 18 Σεπτεμβρίου 2020 έχουμε πάρει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου όπου ζητούμε την μη υποβάθμιση της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου