Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Στον ανακριτή ο Ρούμπεν Σεμέδο - Κατηγορείται για ομαδικό βιασμό !!!

 

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού βρίσκεται πλέον ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος πέρασε την πύλη των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, κατά το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε

στον 21ο τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί για την κατηγορία που του αποδόθηκε, ύστερα από σχετική καταγγελία 17χρονης. Ο ίδιος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης και παραμένει κρατούμενος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εκείνη στους αστυνομικούς του ΑΤ Βύρωνα, ενώ βρισκόταν σε έξοδο και έπινε ποτό σε μπαρ του Ωρωπού με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, εκείνος την μέθυσε και στην συνέχεια την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην Γλυφάδα όπου και την βίασε.

Την ίδια οδό αναμένεται να ακολουθήσει και ο δεύτερος κατηγορούμενος, ένας 40χρονος Νιγηριανός, που επίσης -σύμφωνα με την κοπέλα- τη βίασε. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Δικηγορος Σεμεδο: "Υπαρχουν στοιχεια που αποκλειουν την καταγγελια"

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε σχετικά:

"Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: 

"Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλια".

Υποστήριξε δε ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών, λέγοντας: "αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου