Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Καίγεται η Βαρυμπόμπη !!! Στην πλατεία οι φλόγες !!!


 Επίσημη εντολή εκκένωσης για τη Βαρυμπόμπη και τον οικισμό Αδάμες, δόθηκε λόγω της μεγάλης φωτιάς. Άρον άρον εγκαταλείπουν οι κάτοικοι τα σπίτια τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καεί δεκάδες σπίτια στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.
Παράλληλα στην εκκένωση της παιδικής κατασκήνωσης «Χαρούμενο Χωριό», που λειτουργεί σε χώρο της ΣΤΑ.ΣΥ. στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, προχώρησε στις 3 το μεσημέρι η Ελληνική Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη», από όπου τα παρέλαβαν οι γονείς τους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, στην κατασκήνωση φιλοξενούνταν 64 παιδιά, 29 ομαδάρχες και 9 εργαζόμενοι. Λεωφορεία παρέλαβαν τα παιδιά, τα οποία συντεταγμένα και υπό τη συνοδεία της ΕΛ.ΑΣ. κατέφθασαν σε χώρο στάθμευσης του σταθμού της Γραμμής 1 «Ειρήνη». Από εκεί οι γονείς, που είχαν ήδη ενημερωθεί, παραλαμβάνουν τα παιδιά τους.

Η κατασκήνωση εκκενώθηκε και από τους εργαζόμενους, αλλά και ομαδάρχες, που είχαν παραμείνει εθελοντικά ως ομάδες πυρασφάλειας, με νεότερη εντολή της ΕΛ.ΑΣ. Οι 102 συνολικά διαμένοντες στην κατασκήνωση είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου