Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Την έσερνε με το αυτοκίνητο για να μην πληρώσει! Απίστευτες σκηνές σε βενζινάδικο

 Συνελήφθη ο 22χρονος οδηγός που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ…Σκηνές Σικάγου το βράδυ της Κυριακής (15/8) στον κόμβο Βελεστίνου. Οδηγός αυτοκινήτου ηλικίας 22 ετών, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έσυρε με το όχημα στην άσφαλτο 65χρονη ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων, προκειμένου να μην πληρώσει το αντίτιμο της βενζίνης, που έβαλε.

Ο νεαρός φουλάρισε το αυτοκίνητό του με βενζίνη αξίας 40 ευρώ και όταν η ιδιοκτήτρια του έδωσε την απόδειξη για να πληρώσει, αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό και ετοιμαζόταν να ανάψει τη μηχανή του για να φύγει.

Η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει. Σε ύστατη προσπάθεια, πιάστηκε από τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Εκείνος, όμως, ξεκίνησε με το αυτοκίνητο για να απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να σέρνει τη γυναίκα στο οδόστρωμα.

Τελικά, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του σε απόσταση πέντε – έξι μέτρων. Αμεσα οι μάρτυρες ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα έφθασε στο βενζινάδικο και ο γιος της ιδιοκτήτριας.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος οδηγούσε έχοντας συγκεντρώσει αλκοόλ στο αίμα που αντιστοιχεί σε 0,71 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στην πρώτη μέτρηση και 0,24 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στη β’ μέτρηση με ανώτερο όριο τα 0,24 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Επίσης, διαπίστωσαν ότι δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και οδηγούσε αυτοκίνητο, που ανήκει σε 24χρονη. Στον οδηγό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ, ενώ ο 22χρονος κρατήθηκε το βράδυ και χθες το πρωί αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Η 65χρονη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς υπέστη μώλωπες στα πόδια. Πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά του 22χρονου στην Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου