Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Κατερίνα Ιγνατιάδου Δήμαρχος Σκύδρας :ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ! Χαρίζοντας όμορφες στιγμές, στιγμές γέλιου, χαράς, ελπίδας, αισιοδοξίας !!!

 Πολιτιστικός Αύγουστος στον ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

Τη θεατρική διασκευή του έργου της δεκαετίας του ' 60: "Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός", με τον Χάρη Ρώμα και τον θίασό του, είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε χθες στο ανοιχτό θέατρο Μαυροβουνίου.

Καταπληκτικές και μοναδικές ερμηνείες από όλο το θίασο, απ όλους τους ηθοποιούς, που με τις δεξιότητές τους μας χάρισαν όμορφες στιγμές, στιγμές γέλιου, χαράς, ελπίδας, αισιοδοξίας.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και ολόψυχα τον Χάρη Ρώμα για τα όμορφα λόγια του και την αγάπη του...η άποψή του για μένα με τιμά ιδιαίτερα και έχει μεγάλη αξία - για μένα- καθώς προέρχεται από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, επιστήμονα και δραστήριο αυτοδιοικητικό, μην ξεχνάμε ότι είναι και αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού στην Αττική..

Εύχομαι να είναι γερός και δυνατός και να συνεχίσει να δημιουργεί σ όλους τους τομείς!
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολύτιμους συνεργάτες μου, στους αντιδημάρχους Ιωάννα Βέργου και Σάκη Γίτσα, που με όρεξη εργάσθηκαν για την πραγματοποίηση της παράστασης, όπως και στον πρόεδρο του ΕΦΑΚΠΠ, Στέλιο Σουρουτζίδη.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου