Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Νίκος Θωμαϊδης :Είμαστε τυχεροί ως χώρα που σε τέτοιες επιτελικές θέσεις έχουμε ανθρώπους με την ψυχή, την επίγνωση και μαχητικότητα του Νίκου Χαρδαλιά

 

Eγώ πάντως, ακούγοντας σε... μόνο υπερήφανος είμαι για την επιλογή του Κ. Μητσοτάκη στην δυσκολότερη θέση της Πολιτικής Προστασίας και για την διαχείριση σου... Νίκο Χαρδαλιά

Αξίζει να δείτε την συνέντευξη Χαρδαλιά τώρα.
Ότι και να πει κανείς, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την γνώση, την αποφασιστικότητα, αλλά και την κατάθεση ψυχής αυτού του ανθρώπου, πού έχει πάρει στους ώμους την τεράστια ευθύνη της καθημερινής διαχείρισης κρίσεων, από την πανδημία μέχρι τις πυρκαγιές. Μιλάει καθαρά για το τι έγινε, τι δεν έγινε, και τι πρέπει να γίνει στο εξής.
Περιγράφει την μάχη που δόθηκε στιγμή-στιγμή, περιστατικό-περιστατικό, μέτωπο-μέτωπο. Με τις νίκες και τις επιμέρους ήττες. Με φοβερή ακρίβεια, αληθινή συγκίνηση, πλήρη ευθύτητα και ήθος.
Αυτού του ανθρώπου την παραίτηση ζήτησε σήμερα ουσιαστικά ο Τσίπρας, και η Γεννηματά. Εντάξει παιδιά, να φύγει ο Χαρδαλιάς και να έρθει πίσω ο Τόσκας, ο Νίκος Παππάς, ο Πολάκης, και όλη εκείνη η τόσο επιτυχημένη κουστωδία.
Είμαστε τυχεροί ως χώρα που σε τέτοιες επιτελικές θέσεις έχουμε ανθρώπους με την ψυχή, την επίγνωση και μαχητικότητα του Νίκου Χαρδαλιά. Και όσοι σήμερα τον υβρίζουν και εύκολα από την άνεση του καναπέ τον στοχοποιούν, θα έρθει η ώρα που ακόμα και αυτοί θα τον αναπολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου