Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Βήμα προς την Βουλή των Ελλήνων από τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου ...

Η πολύχρονη θητεία του στον Δημαρχιακό θώκο ,δεν αφήνει περιθώρια παραμονής του στο Δήμο Έδεσσας .

Έτσι έγινε το πρώτο βήμα προσέγγισης του εκλογικού σώματος της έδρας του και αλλαγής πορείας από τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, αφού κατά διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε

:

 "Είμαι από εκείνους που συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ο Νομός Πέλλας, έχει την ανάγκη από δύο ισχυρά και ανεξάρτητα Νοσοκομεία.

Κάποια στιγμή υπήρχαν αυτά τα πολιτικά παιχνίδια, που έδιναν έδρες σε Έδεσσα και Γιαννιτσά και το αντίθετο και αυτό τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο με τους γιατρούς, οι οποίοι, το βρίσκω λογικό μερικές φορές, να μην θέλουν να φύγουν από τα σπίτια τους.
Θεωρώ όμως, ότι στην εποχή που ζούμε, με την πανδημία, το να κάνει κάποιος μια θυσία, όταν λείπουν αρκετοί παθολόγοι από το Νοσοκομείο της Έδεσσας, αυτό που πρέπει να γίνει είναι υποχρέωση και όχι αγγαρεία!!
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο, που έχει ανάγκη αυτή την στιγμή τους γιατρούς.
Δυστυχώς έχει απογυμνωθεί και η Μαιευτική και η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας.
Θεωρώ λοιπόν, ότι μέχρι να αναπληρωθούν αυτές οι ελλείψεις θα πρέπει να βρεθεί μια λύση ( σήμερα μίλησα γι'αυτό το θέμα με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ)
Και αυτή σύμφωνα με την γνώμη μου είναι να έρθουν μερικοί γιατροί από τα Γιαννιτσά.
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να μετακινηθεί ένας γιατρός, για προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ, ειδικότερα σε μια απόσταση 40 χλμ, που απέχουν τα δύο Νοσοκομεία.
Θα το επαναλάβω.
Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά και στα δύο Νοσοκομεία.
Θα βρίσκομαι πάντα κοντά σε αυτό που ήταν η ζωή μου εδώ και πολλά χρόνια και νομίζω ότι όλοι έχουμε την ανάγκη για καλή υγεία στον τόπο μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου