Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Κατερίνα Ιγνατιάδου :ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΠΙΣΤΗ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑ, ΑΝΑΣΕΣ, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ!



 ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.
Μετά τις πετυχημένες εκδηλώσεις στην πλατεία Ελευθερίας και το θεατρικό ο Καραγκιόζης γιατρός, ακολούθησε εντεχνοπαραδοσιακή βραδιά στην πλατεία Σαφραμπόλεως στη Σκύδρα μας με την Βάσω Βασιλειάδου και τους συνεργάτες της. Μια βραδιά που έμεινε στο μυαλό και την καρδιά όλων μας, καθώς με το ρεπερτόριο τους πραγματικά μας μάγεψαν...πλήθος κόσμου με προφυλάξεις απολαύσαμε υπέροχα τραγούδια και μουσικές..

Γιατί έχουμε ανάγκη και από ψυχαγωγία και ειδικά αυτήν την περίοδο με το παρατεταμένο αρνητικό κλίμα λόγω της παγκόσμιας πανδημικής κρίσης.
Η δημοτική αρχή Σκύδρας είναι κοντά σ όλους, μικρούς και μεγάλους συνδημότες, τους αφουγκραζόμαστε όλους, κατανοώντας τις ανάγκες τους, γι αυτό και πραγματοποιούμε και πολιτιστικές- ψυχαγωγικές δράσεις και εκδηλώσεις.


Ακολουθεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου και ώρα 8.30μμ στο Ανοιχτό θέατρο Μαυροβουνίου η παράσταση με τον Χάρη Ρώμα και τον θίασό του: " Η Μαρίνα, ο κοντός και ο Κλέαρχος", με το συμβολικό εισητήριο των 5 ευρώ, καθώς ο Δήμος Σκύδρας χρηματοδότησε την παράσταση, δεδομένου ότι θέλουμε να έχουν πρόσβαση και δικαίωμα όλοι οι συνδημότες μας, σε κάθε εκδήλωση.
Κλείνουμε τον Πολιτιστικό Αύγουστο στο Δήμο Σκύδρας, στις 31 Αυγούστου με σμυρνέ'ι'κα τραγούδια στην πλατεία Δημοκρατίας.
Με τις δράσεις αυτές στηρίζουμε και όλους τους επαγγελματίες μςς, όλους τους καταστηματάρχες μας...εν τω μεταξύ χθες, για ακόμη μία φορά διαπίστωσα ότι με την κατασκευή της πλατείας Σαφραμπόλεως, ουδόλως "καταστρέψαμε" τα μαγαζιά της πλατείας, όπως αβάσιμα και αντιπολιτευτικά διατείνονταν κάποιοι, το αντίθετο μάλιστα τα δώσαμε ζωή και πολλή δουλειά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι αυτό!
Θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα όλους τους συνεργάτες μου που εργάσθηκαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, με πολλές, ιδιαίτερες και θερμές ευχαριστίες στην αρμόδια αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου- Ioanna Vergou , που ανέλαβε την διοργάνωσή τους και τα κατάφερε περίφημα!
Επίσης θερμές ευχαριστίες και στον πρόεδρο του ΕΦΑΚΠΠ Στέλιο
Σουρουτζίδη, για τη διεκπεραίωση όλων των τυπικών απαιτούμενων.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΠΙΣΤΗ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑ, ΑΝΑΣΕΣ, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου