Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη στη νέα Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ στηνΈδεσσα – Συνεχίζεται η λειτουργία του καταστήματος στην Αριδαία
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε εχθές τη νεοσύστατη Τοπική Διεύθυνση e-ΕΦΚΑ Α΄ Πέλλας, με έδρα την Έδεσσα, όπου και συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Ι. Νικολαΐδη και τους υπαλλήλους αναφορικά με νέα δομή της μονάδας, τη λειτουργία της και τις προκλήσεις που παραμένουν.

Η πρόσφατη αναβάθμιση του καταστήματος του e-ΕΦΚΑ αναμένεται να διευκολύνει την διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, με σημαντικότερη αυτή της απονομής νέων συντάξεων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με την έλλειψη χώρου, καθώς η μονάδα προέκυψε από συγχώνευση με αντίστοιχη του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ).

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει και η αναβάθμιση του Γ' Τοπικού Υποκαταστήματος Μισθωτών Πέλλας στα Γιαννιτσά σε Τοπική Διεύθυνση. Με τις δύο νέες αυτές οργανικές μονάδες θα μοιραστεί το έργο της απονομής συντάξεων με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Παράλληλα, το κατάστημα στην Αριδαία συνεχίζει τη λειτουργία του, προσφέροντας τις ίδιες υπηρεσίες με πριν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βουλευτής, «στόχος είναι να προχωρήσει και στην πράξη η ενοποίηση των ταμείων κάτω από την ομπρέλα του e-ΕΦΚΑ, ώστε οι πολίτες που εργάζονταν για μια ζωή να μην ταλαιπωρούνται περιμένοντας ακόμα και για χρόνια για να πάρουν τη σύνταξη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου