Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Στην Π.Ε. Σερρών σήμερα ο Διονύσης Σταμενίτης ως επικεφαλής του κλιμάκιου της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο των επισκέψεων ενόψει ΔΕΘ

Μαζί με τον καλό φίλο και συνάδελφο Βουλευτή Σερρών κ. Λεονταρίδη Θεόφιλο και το Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ κ. Σαρηγιαννιδου Μαρία βρεθήκαμε στις Σέρρες για μια σειρά συναντήσεων με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τοπικούς επιχειρηματίες αλλά και εκπροσώπους σχολικών μονάδων.

Με χαρά επισκεφθήκαμε το Ειδικό Σχολείο Βαμβακοφύτου, όπου αφού ενημερωθήκαμε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη σχολική μονάδα αλλά και για το πολύτιμο έργο που συντελείται, παραδώσαμε αναπηρικό αμαξίδιο που αγοράστηκε από τη ΔΕΕΠ Σερρών.

Στη συνέχεια, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Σπυρόπουλο επισκεφθήκαμε τον Χείμαρρο Κρουσοβίτη στο Σιδηρόκαστρο, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα. Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως σημαντικό έργο για την περιοχή των Σερρών, που θα συμβάλλει στην προστασία της ζωής των συμπολιτών μας όσο και των περιουσιών τους.

Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΣΕΡΓΑΛ, μιας σύγχρονης μονάδας, πρότυπο, που παράγει και προσφέρει στον καταναλωτή 100% ελληνικά προϊόντα. Η παρουσία τέτοιων μονάδων στην Περιφέρεια είναι δείγμα ανάπτυξης και προόδου των τοπικών κοινωνιών, αλλά και δείκτης των δυνατοτήτων της χώρας μας και των ελληνικών προϊόντων. Οι πολιτικές της κυβέρνησης, όπως η μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, δίνουν τα απαραίτητα εφόδια στις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να είναι ανταγωνιστικές και στις διεθνείς αγορές.

Η επίσκεψη μας στην Π.Ε. Σερρών ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση με στελέχη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένας ζωντανός πολιτικός οργανισμός, με πλούσια δράση και ικανούς ανθρώπους που προσφέρουν και βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και όσα τους προβληματίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου