Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Κρατούσε στο υπόγειο τη νεκρή μητέρα του για να μην χάσει τη σύνταξη !!!

Έναν 66χρονο συνέλαβαν οι αρχές της Αυστρίας ο οποίος φέρεται να κρατούσε στο υπόγειο το πτώμα της μητέρας του για πάνω από έναν χρόνο, με σκοπό να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της.

Ο 66χρονος δεν γνωστοποίησε ποτέ τον θάνατο της 89χρονης μητέρας του, που πέθανε τον Ιούνιο του 2020, στις αρχές. Το πτώμα της βρέθηκε μουμιοποιημένο. «Από την έρευνα

αποκαλύφθηκε ότι αυτή η γυναίκα, ηλικίας 89 ετών, πέθανε τον Ιούνιο του 2020 και ο άνδρας, ηλικίας 66 ετών, διατήρησε το σώμα της ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει τα επιδόματά της», εξήγησε η αστυνομία.

Ο ύποπτος, ο οποίος κατοικούσε κοντά στο Ίνσμπρουκ, ομολόγησε ότι κατέψυξε το σώμα της μητέρας του για να μην μυρίζει και το τύλιξε με επιδέσμους.

Στη συνέχεια το κάλυψε με άμμο για γάτες, με αποτέλεσμα το πτώμα να μουμιοποιηθεί. Στον αδελφό του, όταν ζητούσε να μάθει νέα της μητέρας τους, έλεγε ότι η γυναίκα, η οποία έπασχε από άνοια και δεν είχε πολλές επαφές με τον υπόλοιπο κόσμο, είχε εισαχθεί για νοσηλεία.

Τα χρήματα στέλνονταν στο σπίτι μηνιαίως με ταχυδρομική επιταγή. Όμως πρόσφατα ένας καινούριος ταχυδρόμος ζήτησε να δει τη δικαιούχο και όταν ο γιος αρνήθηκε, ενημέρωσε τις αρχές. Ο 66χρονος κατηγορείται για απάτη και για προσβολή νεκρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου