Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Πάνος ΖΑΡΟΓΟΥΛΙΔΗΣ : Άνθρακας ο θησαυρός !!!! Η Ν.Δ. επενδύει σε συγκρίσεις με όρους Μη κατωτερότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ













Το ζήτημα Αποστολάκη μαγνητίζει δικαίως την προσοχή της κοινής γνώμης. Υπάρχουν κάποια ενδιαφέρονται ζητήματα που αξίζουν την προσοχή μας :

🍀
Η αδήριτη ανάγκη για αναβάθμιση του Υπουργείου πολιτικής προστασίας τόσο μέσα από την αναζήτηση ευρείας συναίνεσης με την αντιπολίτευση (τουλάχιστον κατά την ομολογία της κυβέρνησης) όσο και από την τελική παραγωγικότητα του στην διαχείριση των κρίσεων σηματοδοτούν την πλήρη αναδίπλωση και αποδοχή της αποτυχίας του επιτελικού μοντέλου διαχείρισης που με πρόφαση την ευελιξία και την απλοποίηση των πράξεων στην δράση υπονόμευσε την ποιότητα και το τελικό αποτέλεσμα
🍀
Η κατά δήλωση αναζήτηση κοινής πλεύσης στην ανεύρεση προσώπου επίσης υποδηλώνει μια κακή αντίληψη των δημοκρατικών διαδικασιών και της διαφάνειας την οποία φαίνεται ότι επιθυμούν να υποβαθμίσουν. Υπάρχουν όντως σημεία που θα έπρεπε να λειτουργούν μακριά από κομματικούς μηχανισμούς επενδύοντας την ευρεία στήριξη και την δημιουργία μιας προοδευτικής και συνεργατικής κουλτούρας στην κοινωνία αλλά με διαύγεια και καθαρότητα και όχι πίσω από τις κουρτίνες.
🍀
Στην γενική εικόνα και κοινή παραδοχή η απομάκρυνση από την φιλοκεντρική πολιτική προς τον δεξιό ολοκληρωτισμό δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και προβληματισμό για την συνέχεια. Η αβάντα από τα media και οι κοινωνικοί αυτοματισμοί που ανατροφοδοτούν τον διχασμό δυστυχώς απομακρύνουν τους πολίτες από τα σημαντικά ζητήματα που παραμένουν εσκεμμένα κάτω από το χαλί της δημόσιας έκθεσης.
🍀
Το συμπέρασμα 2 Χρόνια μετά την εκλογή της ΝΔ είναι ότι επενδύει σε συγκρίσεις με όρους Μη κατωτερότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ.
=> Άνθρακας ο θησαυρός λοιπόν ! Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου