Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

       ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. 

Με τον Γενικό Διευθυντή των «ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ» συναντήθηκε την Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη ο Γιώργος Καρασμάνης, με αντικείμενο την ανέγερση του νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων.

Επιβεβαιώθηκε ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι βασικές μελέτες, και υπολείπονται η ¨ενεργειακή¨ μελέτη που βρίσκεται επίσης στο στάδιο της ολοκλήρωσης, και η ¨ηλεκτρολογική¨,

που θα έχει παραδοθεί σε είκοσι μέρες. Ακριβώς γι’ αυτό, ο Γιώργος Καρασμάνης ¨έκλεισε¨ νέα συνάντηση για τις 15 Οκτώβρη προκειμένου να έχει άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών.

Ο πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι η Διοίκηση και Γενική Διεύθυνση, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν έκανε καλή δουλειά και σε κάθε περίπτωση, μέσα στο χειμώνα ξεκινάει η δημοπράτηση και κατασκευή του νέου Νηπιαγωγείου Προμάχων – όπως ακριβώς είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Καρασμάνης.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Σε ό,τι αφορά στην αποκατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου που είχε καεί: Μετά τη νομιμοποίηση του κτιρίου από το Δήμο, εκδόθηκε και η άδεια ανακατασκευής.

Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου και, σε δύο εβδομάδες ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης

Ακολουθούν φωτογραφίες αρχείου με τον αείμνηστο Γιώργο Γούδη (Αμερικάνο) που είχε έντονη την επιθυμία της κατασκευής του Νηπιαγωγείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου