Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Πηγή Δεβετζή : "Παράγοντας του αθλητισμού κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ" !!!

 Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στο "Super Κατερίνα” βρέθηκε η Πηγή Δεβετζή και προέβη σε μια αποκάλυψη σοκ, μιας και μίλησε για μια σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί από παράγοντα του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, η Ολυμπιονίκης είπε: "Έχω να σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Το είχα μέσα μου πάρα πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια το εξομολογήθηκα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας

. Έχω κι εγώ μια κακοποιητική εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού. Παράγοντας του αθλητισμού, όχι από τον στίβο, όταν είχα κατέβει στην Αθήνα, ένα κορίτσι από την επαρχεία, που δεν είχαν την πονηράδα να σκεφτώ ότι θα με πλησιάσει κάποιος για να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα. Γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο τότε και μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήταν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν ενήλικη αλλά δεν είχα τις εμπειρίες, ήμουν ακόμα κορίτσι, δεν ήμουν γυναίκα. Μου έταξε μεγάλη ζωή, να με πάρει από το ΟΑΚΑ, να μου νοικιάσει σπίτι. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου. Μια μέρα με είχε καλέσει στο γραφείο του να μιλήσουμε για τον αθλητισμό και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Ευτυχώς με βοήθησε ο Θεός και χτύπησε το τηλέφωνό του και προσπάθησα να ξεφύγω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου