Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Πω πω τι γίνεται στην γειτονιά μας !!! Έκλεβαν απορριμματοφόρα για να τα πουλήσουν ως σκραπ!

Την ευκαιρία να βγάλουν γρήγορο κέρδος βρήκαν δύο αλλοδαποί, κλέβοντας μη λειτουργικά οχήματα του Δήμου Κιλκίς που ήταν σε κατάσταση ακινησίας και τεμαχίζοντάς τα για να τα πουλήσουν ως παλιοσίδερα σε μάντρες ανακύκλωσης παλιών μετάλλων και σκραπ!
Κάποια στιγμή μεταξύ της περασμένης Τετάρτης και της Παρασκευής, οι δράστες τρύπωσαν σε δύο οικόπεδα ιδιοκτησίας του Δήμου σε περιοχή του Κιλκίς που χρησιμοποιούνται ως χώρος φύλαξης παλαιών οχημάτων και «σήκωσαν» τέσσερα απορριμματοφόρα και ένα λεωφορείο! Η κλοπή διαπιστώθηκε την Παρασκευή από έναν δημοτικό υπάλληλο που υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Παιονίας.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα μετά από έρευνες των αστυνομικών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα κλεμμένα οχήματα είχαν μεταφερθεί σε ένα οικόπεδο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν, έπιασαν στα πράσα τους δυο αλλοδαπούς την ώρα που τεμάχιζαν δυο από τα τρία οχήματα του Δήμου, ενώ τα υπόλοιπα δυο πρέπει να είχαν ήδη τεμαχιστεί και πουληθεί.


Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή δημοτικής περιουσίας, στην οποία περιλαμβάνεται και ο Έλληνας ιδιοκτήτης του οικοπέδου στο οποίο βρέθηκαν τα κλεμμένα οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου