Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Συναντήσεις Λάκη Βασιλειάδη με την Υφυπουργό Παιδείας και τους Διευθυντές Εκπαίδευσης για τα Σχολεία της Πέλλας


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης αμέσως μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Πέλλας, κκ. Ν. Αγγελίδη και Δ. Γερεμτζέ, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση των σχολικών μονάδων της Πέλλας και ζητήματα που απασχολούν τις διευθύνσεις


.

Όπως διαπίστωσε ο Βουλευτής, τα αποτελέσματα της ολοκληρωμένης στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας για την παιδεία και το Νέο Σχολείο έχουν αρχίσει να φαίνονται, με αποτέλεσμα οι ελλείψεις και οι κενές θέσεις εκπαιδευτικών να είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με το παρελθόν.


Σε κάθε περίπτωση, ο Λάκης Βασιλειάδης μετέφερε σήμερα τα όποια ζητήματα του παρουσίασαν οι δύο διευθυντές, στην Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζ. Μακρή, με την οποία πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας. Η κ. Μακρή έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σχολεία της Πέλλας, ενώ για τις κενές θέσεις ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί και η Β’ φάση διορισμών αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Κατά τη συνάντηση δόθηκε έμφαση στα θέματα που αφορούν την Ειδική Αγωγή και τα Ειδικά Σχολεία της Πέλλας, ενώ ο Λάκης Βασιλειάδης έθεσε επιπλέον και το αίτημα του Δήμου Σκύδρας για ίδρυση ΕΠΑΛ στη Σκύδρα με έμφαση σε ειδικότητες του πρωτογενούς τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου