Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Συνάντηση των κ.κ. Τζήμερου και Κρανιδιώτη με τον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ


Την παθογένεια της ελληνικής Οικονομίας, που οδηγεί σε συρρίκνωση του ΑΕΠ και σε έλλειψη επενδύσεων, η οποία είναι ιδιαίτερα μεγάλη στο Νομό Θεσσαλονίκης, συζήτησαν σήμερα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο, οι συνεταίροι του συνασπισμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», κ.κ. Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης.
 
Κατά τη συζήτηση τους, επισημάνθηκαν τα εξής:
 
·         Η ελληνική εξαγωγική δραστηριότητα παρεμποδίζεται από τη γραφειοκρατία, από το ασταθές και αντιφατικό νομικό πλαίσιο, από τη φορολογία, από τις υπερρυθμίσεις, που οδηγούν σε στρέβλωση της αγοράς, και από την κρατικιστική αντίληψη όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, με συνέπεια να κερδίζουν χώρο στις διεθνείς αγορές οι ανταγωνιστές μας.
·         Ο ΣΕΒΕ κατοχύρωσε τον λογότυπο «Macedonia the Great», ως αντίβαρο στην υποκλοπή του ονόματος «Μακεδονία» από τους Σκοπιανούς, το οποίο, δυστυχώς, συνοδεύει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη διεθνή αγορά.
 
Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης υπογράμμισαν την προσπάθεια που καταβάλλει, σ’ αυτά τα ζητήματα, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
 
Πέτρος Τσικούρας μέλος της Δημιουργίας Ξανά,  Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος ΣΕΒΕ, Θάνος Τζήμερος Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Βασίλης Πανίδης  Πρόεδρος της ΤΟ Δημιουργία Ξανά Κ. Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου