Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΙΚΗ ΠΟΖΙΔΟΥ : ας είμαστε όμως ρεαλιστές… σύριζα.... "αριστεροστροφος φασισμός"

 Ο πρόσφατος ανασχηματισμός δημιούργησε σχολιασμούς,

ας είμαστε όμως ρεαλιστές…
Ο πρωθυπουργός μας προχώρησε σε ανασχηματισμό…Ένας ανασχηματισμός που έδειξε πρώτον, τη διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη για συναίνεση στα μεγάλα εθνικά θέματα και δεύτερον, τη στρεβλή αντίληψη του σύριζα σε κάθε δυνατότητα συναίνεσης δείχνοντας ουσιαστικά την νεοκομουνιστική του αντίληψη χτυπώντας κρίσιμους θεσμούς του κράτους με σκοπός μόνο την εξουσία.
Ας δούμε λίγο το ιστορικό:
Μία βδομάδα πριν ο ναύαρχος Αποστολάκης ενημερώνεται ότι η κυβέρνηση θα τον προτείνει για αναπληρωτή υπουργό πολιτικής προστασίας. Αντί προτείνει ότι δέχεται μόνο ως υπουργός. Αίτημα που γίνεται δεκτό. (πάντα σε όλα ενημερωμένος ο τσιπρας).
Ανακοινώνεται ο Αποστολάκης υπουργός, 12.59 ο σύριζα σε ανακοίνωση του μιλάει για"τιποτένιο αποστάτη που εξαγοράστηκε για μια θέση"
Ο ναύαρχος υποκύπτει στον εκβιασμό σύριζα και ανακαλεί την απόφαση του, 2.20 νέα ανακοίνωση σύριζα μιλάει για άνδρες με αρχές που δεν εξαγοράζονται.
Ο ναύαρχος δικαιολογεί την απόφαση του με το βλακώδες επιχείρημα ότι ο διορισμός του δεν είχε συναίνεση, ξέχασε βέβαια να βρει δικαιολογία, γιατί πήρε την πρόεδρο της δημοκρατίας τηλ να της πει ότι στην ορκομωσία θα είναι παρούσα και σύζυγος του. Βέβαια αυτός ο κύριος δεν μας είπε ποια συναίνεση είχε όταν ο τσίπρας σε ένα βράδυ τον πήρε από αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον έκανε υπουργό Άμυνας. Όσο για τα περί αποστασίας στις ανακοινώσεις Τσίπρα δεν μας λέει πόσους πρώην ΠΑΣΟΚ έχει στις τάξεις του, και πόσους ακροδεξιούς έκανε και υπουργούς, αυτοί δεν είναι αποστάτες?
Ο μεγάλος ΜΙΚΗΣ πόσο δίκαιο είχε όταν είπε για
τον σύριζα.... "αριστεροστροφος φασισμός"
🇬🇷
Η κυβέρνηση λοιπόν έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία, ενωμένη, δυνατή τόσο εκλογικά όσο και δημοσκοπικά με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη προχωρεί στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις μου έχει ανάγκη ο τόπος μας αφήνοντας το σύριζα να μένει με τις αντιπαραθέσεις των ιδεοληψιών του.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνοντας την κοινοβουλευτική του δύναμη όρισε υπουργό στη θέση του δειλού ναυάρχου τον πρώην Ευρωπαίο επίτροπο Χρήστος Στυλιανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου