Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Διονύσης Σταμενίτης στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ


Μετά από πρόσκληση της Διοίκησης της ΜΕΒΓΛ και του Σωματείου των εργαζομένων της, παραβρέθηκα χθες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στύλιου.

Σε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας, να ενημερωθούμε για τη δραστηριότητα της στην εγχώρια αλλά και στις διεθνείς αγορές καθώς επίσης και για το εύρος των προϊόντων που παράγει. Ενώ παράλληλα πληροφορηθήκαμε και για τη συνεχή προσπάθεια ανάπτυξης της ΜΕΒΓΑΛ, η οποία αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι μια εταιρεία που επενδύει στην τεχνολογία και την καινοτομία, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας αφενός και αφετέρου τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της και τη προστασία του περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια εκτενής συζήτηση σχετικά με τις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης, ιδιαίτερα όσον αφορά στην υποστήριξη του κλάδου της ελληνικής κτηνοτροφίας, με μέτρα όπως η μείωση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές αλλά και η πάταξη των παράνομων ελληνοποιήσεων των προϊόντων, ένα ζήτημα στο οποίο η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, όπως ανέφερε και ο Υφυπουργός κ. Στύλιος, δίνει μεγάλη βαρύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου