Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Χαϊκάλης Κιμούλης περνούν ένα εξαιρετικά δύσκολο φθινόπωρο ..

Πληθώρα καταγγελιών για σεξουαλικής φύσης αδικήματα έχουν υποβληθεί το τελευταίο διάστημα εις βάρος του γνωστού ηθοποιού.

Ο ίδιος καλείται να δώσει εξηγήσεις στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ για αδικήματα που μόνο ντροπή προκαλούν, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto θέλει τον Παύλο Χαϊκάλη (και τον Γιώργο Κιμούλη) να περνούν ένα εξαιρετικά δύσκολο φθινόπωρο

.

Οι δικές τους υποθέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.

Για τον Κιμούλη υπάρχουν καταγγελίες περί πολύ άσχημης συμπεριφοράς προς γυναίκες συναδέλφους του.

«Θερμό φθινόπωρο για τους πρωταγωνιστές: Το πειθαρχικό καλεί Χαϊκάλη – Κιμούλη», είναι το εξώφυλλο της εφημερίδας.

Το τελευταίο διάστημα είναι… εξαφανισμένος ο γνωστός ηθοποιός.

Όπως γράφουν δημοσιεύματα, δεν έχει σκοπό ούτε να εμφανιστεί στα social media, ούτε να προχωρήσει σε νέες δηλώσεις σε εκπομπές ή δελτία ειδήσεων.

Δεν θέλει να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του και σίγουρα έχει συμβουλευτεί τον δικηγόρο του.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, ο Παύλος Χαϊκάλης είχε παραδεχτεί δημοσίως ότι ήταν αυτός ο άνθρωπος που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση η Ηλιανά Αραβή, παρά το γεγονός ότι δεν είχε αναφερθεί το όνομά του.

Επίσης, σε συνεδρίαση του ΣΕΗ, είχε πει: «Προσήλθα μόνος στο σωματείο μας, σεβόμενος όλη την διαδικασία, όμως τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου