Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Εκδήλωση σήμερα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της ΔΕΘ-Helexpo με θέμα «Η Ευρώπη της επόμενης μέρας: Ο κρίσιμος ρόλος των Περιφερειών και των Δήμων»

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Η Ευρώπη της επόμενης ημέρας: Ο κρίσιμος ρόλος των Περιφερειών και των Δήμων», που συνδιοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η ΔΕΘ – Helexpo, θα είναι απόψε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20.00’, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στο πλαίσιο του «Thessaloniki Helexpo Forum».

Παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν επίσης οι Ευρωπαίες Επίτροποι Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Elisa Ferreira και Ενέργειας Kadri Simson, οι Περιφερειάρχες Αττικής Γιώργος Πατούλης, Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα και Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου