Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Λάκης Βασιλειάδης: Δέσμευση ποσού 300.000€ για έργα υποδομής στην Αλμωπία

Με δύο αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Υποδομών δεσμεύθηκε ποσό 300.000€ για έργα υποδομής στο Δήμο Αλμωπίας. Πρόκειται για έργα άμεσης ανάγκης για την περιοχή τα οποία αφορούν την ανάπλαση της κεντρικής Γέφυρας Λουτρακίου, τη διαπλάτυνση της Γέφυρας Προμάχων-Λυκοστόμου, τη διαπλάτυνση της Γέφυρας από την Πυροσβεστική Αριδαίας προς την Πιπεριά και τη μελέτη Πεζογέφυρας Αλώρου

.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης είχε πραγματοποιήσει σχετική συνάντηση για το θέμα με τον τότε Γενικό Γραμματέα και σημερινό Υφυπουργό Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη, μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρ. Μπάτση και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Δόμησης & Προγραμματισμού κ. Ι. Κετικίδη. Ακολούθησε η σύνταξη των απαραίτητων τεχνικών δελτίων καθώς και των προϋπολογισμών των έργων από τις υπηρεσίες του Δήμου και σήμερα τα έργα μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Με συνέπεια και μεθοδικότητα οι συντονισμένες προσπάθειες όλων των φορέων πιάνουν τόπο, με άμεσο θετικό αποτέλεσμα στην καθημερινότητα των πολιτών και των επαγγελματιών της περιοχής, των οποίων οι μετακινήσεις θα βελτιωθούν αισθητά.»

Οι αποφάσεις είναι διαθέσιμες στους συνδέσμους https://bit.ly/3oTi1mBκαι https://bit.ly/2YDRHlE. Επισυνάπτεται φωτογραφία αρχείου από τη συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών.

1 σχόλιο: