Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Νίκη ΠΟΖΙΔΟΥ : Η χώρα μας, χώρα δυνατή με πολιτική σταθερότητα και ικανή κυβέρνηση !!!

 Πρόσφατα η χώρα μας υπέγραψε με τη Γαλλία τη συμφωνία για αμοιβαία αμυντική συνδρομή, μία συμφωνία ιστορικών διαστάσεων, ο Σύριζα καταψήφισε.

🔹
Πριν λίγες μέρες η χώρα μας υπογράφει αμυντική συμφωνία με τις ΗΠΑ ο Σύριζα πάλι θα καταψηφίσει, γεγονός που έκανε μέχρι και τον Αμερικανό πρέσβη να διερωτάται γιατί, και να θεωρεί ότι αυτό είναι αδύνατον αφού και μαζί του είχαν συμφωνήσει.
🔹
Χθες είχαμε την τριεθνή στην Αθήνα ανάμεσα σε Μητσοτάκη και των προέδρων Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη και Αίγυπτου Φατάχ αλ Σίσι.
🔹
Την ίδια μέρα ο Δένδιας ήταν στο Ομάν.. η υπουργός εξωτερικών της Λιβύης στη Αθήνα.
🔹
Σε λίγες μέρες με παρουσία Μητσοτάκη η συζήτηση δέκα ευρωπαϊκών χωρών για τα θέματα της Λιβύης, ενώ έχουν προηγηθεί οι συμμαχίες με Ισραήλ Ηνωμένα αραβικά εμιράτα Σαουδική Αραβία και όχι μόνο… Τι δείχνουν όλα αυτά;
✅
Η χώρα μας, χώρα δυνατή με πολιτική σταθερότητα, ικανή κυβέρνηση, είναι μέσα στις ισχυρές συμμαχίες χτίζει νέες και παίζει το ρόλο ρυθμιστή στη διεθνή πολιτική σκακιέρα στο Αιγαίο στην ανατολική Μεσόγειο στη Μεσόγειο γενικότερα, καταλαμβάνει το χώρο στην διεθνή πολιτική και γεωπολιτική σκακιέρα. Παράλληλα εξοπλίζονται προσεκτικά και ιδανικά οι ένοπλες δυνάμεις, γίνεται πιο ισχυρή σε όλα τα επίπεδα, διασφαλίζει την Ειρήνη και τα κυριαρχικά της δικαιώματα στη ξηρά, τον αέρα και τη θάλασσα (γιατί και στη θάλασσα υπάρχουν σύνορα, ελπίζω να το είπε κάποιος στο Τσίπρα). Δίνει η πατρίδα μας στην τουρκική σουλτανική μεγαλομανία απάντηση με κάθε ορθό διπλωματικό τρόπο αλλά παράλληλα δείχνει και τη δύναμη της ότι είναι και θα παραμείνει το Αιγαίο ελληνική λίμνη, ισχυρή όσο ποτέ, επέβαλλε στην ευρωπαϊκή ένωση να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του διεθνούς δικαίου άρα και υπέρ των Ελληνικών και Κυπριακών συμφερόντων. Δεν είναι βέβαια αυτά τυχαία, είναι αποτέλεσμα εθνικής στρατηγικής, σωστής διαχείρισης, αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης. Αφήνουμε λοιπόν πίσω την αριστερή προπαγάνδα, τα κομματικά παιχνιδάκια των "μάγων" της αντιπολίτευσης που βλέπουν μικρή χώρα την πατρίδα μας, εμείς την θέλουμε αυτό που είναι, μεγάλη παγκόσμια σε έμπνευση, σε αγώνες για την ελευθερία, την δημοκρατία, την ανάπτυξη και ικανή να φυλάει τις Θερμοπύλες της!
🇬🇷

1 σχόλιο: